2006-09-17- - kopie

Meubelreiniging

Naast professionele tapijtreiniging kunnen wij ook voor meubelreiniging zorgen. Niet alleen stoffen bankstellen en fauteuils kunnen wij reinigen, maar ook bureaustoelen e.d. krijgen weer een fris aanzien na intensieve meubelreiniging. Bijkomend voordeel is dat aanwezigheid van eventuele huismijt wordt bestreden.
De meubelreiniging wordt ter plaatse uitgevoerd. Hierbij gebruiken wij de sproeiextractie methode. Het warme water wordt met de meubeltool in de stof ge├»njecteerd en afgezogen. Deze effectieve meubelreiniging zorgt dat er geen grote hoeveelheden chemicali├źn toegepast hoeven te worden. Voordeel hiervan is dat er geen sprake is van versnelde aanvuiling.

Een hypoallergeen behandeling na reiniging is op verzoek mogelijk. Beschermlagen worden niet standaard aangebracht. Groot nadeel hiervan is dat een volgende meubelreiniging een beduidend minder eindresultaat zal opleveren. Daarnaast kan een dergelijke laag ervoor zorgen dat nieuwe aanvuiling niet langer wegblijft, maar juist sneller aangetrokken wordt. Veel reinigingen van meubilair vinden plaats op aanbeveling van bekende stoffenfabrikanten.

Eventuele nabehandeling van vlekken vinden wij vanzelfsprekend. Een voorbeeld is de blauwe waas, veroorzaakt door spijkerbroeken. Vlekbehandeling, ook voor koffievlekken, theevlekken, rode wijn, na reiniging van uw meubels zien wij als service, behorend bij meubelreiniging.

Periodieke meubelreiniging draagt bij aan een betere woon- of werkomgeving! Immers, schoon meubilair oogt toch veel fraaier?